Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Brantevik

Möllekroken 5, Simrishamn
Såld: 2 200 000:-
Pris: 1 995 000 kr eller enligt ök
Avgift: 6 053 kr/mån Inkl vatten, kabel-TV samt sophämtning
Boarea: 109 m²
Rum: 4 st
Pris/m²: 18 303 kr
Hiss: Nej
Energiprestanda: 87 kWh/m²/år
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Typ: 1 ½ plan (radhus)
Tillträde: 2020-06-03
Visa planlösning

1,5 plans på vackert läge i Brantevik

Endast 250 m från havet ligger detta nyrenoverade radhus i en mindre Brf. 109 kvm samt ett tillhörande gästhus.

I det pittoreska fiskeläget Brantevik kan vi nu presentera detta nyrenoverade och fräscha bostadsrättsradhuset i en mycket välskött bostadsrättsförening. Lägenheten erbjuder ca 109 väldisponerade kvadratmeter i 1,5 plan. Hela lägenheten fick en ordentlig uppfräschning 2018 med nymålade väggar, delvis nya golv, nytt badrum och toalett, nya maskiner - ja i stort sätt allt blev omhändertaget.
På entréplan finner vi ett toppmodernt kök från Smedstorp med nyinstallerade Mielemaskiner (allt i toppklass), ett stort sällskapsrum med en nyinstallerad kamin, separat tvättstuga med ingång och vid hallen finns ett nyrenoverat badrum från 2018 (dokument/intyg finns). En trappa upp har vi ett stort TV-/sällskapsrum samt ett svalt, härligt sovrum. TV-rummet kan med enkelhet avdelas till två sovrum, vilket var den ursprungliga planlösningen. Ovanvåningen erbjuder även en stor nyrenoverat toalett och till detta bra förvaringsutrymmen.
Sist men inte minst finns det ett separat gästhus om ca 15 kvm med stora fönsterpartier. Gästhuset kan användas till kontor eller ateljé, eller varför inte hyra ut till sommargäster? Ytterligare finns ett förråd om ca 6 kvm. Bilplats för två bilar på uppfart utanför huset.
En egen oas vid den skånska kusten.

Dokument

Porträtt av Mitzi Frändevi
Mitzi Frändevi
Reg Fastighetsmäklare/ägare

T:
M:
Visa planlösning

Interiör

Välkomna in till detta trivsamma och exklusiva bostadsrättsradhus!
Hallen har klinkergolv i granit och gott om plats för avhängning. En ny skjutdörrsgarderob med spegeldörrar har satts in för att ge än mer plats för kläder.
Till höger om hallen ligger köket.
Köket från Smedstorp ligger i hjärtat av huset. Här finns det plats för både matlagning och umgänge och det håller en mycket hög standard. Matlagningen blir både enklare och roligare med en maskinpark i toppklass och bra arbetsytor. Samtliga maskiner är från Miele (2018); hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, extra stor induktionshäll (70 cm bred), inbyggd micro samt ugn. Fläkt från Essvent. Bänkskivan är i svart Bohusgranit. Golvet i köket är ett svart stengolv likt det i hallen.

Köket går i vinkel med en halvöppen planlösning med vardagsrummet. Det stora rummet har nylagt ljust enstavigt ekgolv och vita väggar. Kaminen från Contura (2015) blir ett vackert inslag och skänker skön värme de ruskiga dagarna. Från sällskapsrummet når vi trädgården, som är ett vackert rum i sig, med ett flertal uteplatser i alla fyra väderstrecken. En skön oas som dessutom är insynsskyddad.

Invid hallen finns även ett nyrenoverat badrum med dusch. Badrummet renoverades 2018 och intyg/våtrumsdokument finns. Badrummet är helkaklat och på golvet ligger klinkerplattor med golvvärme.
Rejäl dusch som avskiljs med betongglas.

Separat tvättstuga, med groventré, utrustad med tvättmaskin, torktumlare - även dessa från Miele (2018).

Ovanvåning
Vi tar trappan upp till ovanvåningen och där möts vi av ett generöst sällskapsrum/TV-rum eller kontor. För den som önskar fler sovrum kan detta stora rum med fördel delas och bli två mindre sovrum (ursprunglig planlösning). På golvet ligger nylagt laminatgolv och målade väggar i ljustgrått med en fondvägg i lila.
På ovanvåningen finns också ett sovrum som har ljusgröna väggar och en ny beige heltäckningsmatta. Intill finns en walk-in-closet. Toaletten på ov är även den helkaklad - nygjord 2018 (dokument finns även här) takfönstret på toaletten ger fint ljusinsläpp.

Gästhuset i trädgården är ett omgjort garage med stora fönsterpartier och ett härligt ljusinsläpp med öppet upp i nock. Vita väggar och ljust enstavigt laminatgolv.

Sammantaget ett välplanerat och väldigt välskött hus, som i sin helhet fräschades upp 2018. Sitt i trädgården och lyssna på havets brus, endast 250 meter bort.
Välkomna till Möllekroken 5.


Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan (radhus)
Byggår: 1992
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Vattenburen värme via Nibe värmepanna
Övrigt byggnad: I föreningen finns gemensamt gästhus att hyra för övernattande gäster. Huset betår av allrum, två sovrum, pentry samt duschrum.
TV: Kabel-TV leverntör SAPP
Bredband: Fiber IP only

Förening

Namn: HSB Brf Göken
Antal Lägenheter: 16
Byggår: 1992
Allmänt om föreningen: Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheterna Brantevik 21:30 och Brantevik 36:73. På fastigheterna finns uppfört 8 bostadshus om 16 lägenheter med adresserna Möllekroken 5-20. Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Skåne. Föreningens ordförande är Eva Eriksson.HSB Brf Göken. Gällande frågan om föreningen godkänner delat ägande/juridisk person som ägare, är detta en fråga som kan framföras direkt till styrelsen.
Parkering/garage: Två till lägenheten utanför. Ytterligare gästparkering i området.
Bredband/TV: Fiber via Only
Kontaktemail: evaskanegatan@gmail.com
Andel i förening: 7,25049%
Andel av årsavgift: 7,25049%

Driftskostnad

Uppvärming: 2 100 kr/mån
Totalt: 2 100 kr/mån
Kommentar: I uppvärmningskostnaden ingår även hushållselen

Närområde

Parkering

Utanför lägenheten och i området