Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Limhamn

Sunnanväg 299, Malmö
Såld: 3 760 000:-
Pris: 3 760 000 kr eller högstbjudande
Boarea: ca 80 m²
Biarea: ca 0 m²
Tomtarea: ca 153 m²
Rum: 3 st
Pris/m²: 47 000 kr
Energiprestanda: 93 kWh/m²/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Typ: 1 plan
Tillträde: 2021-07-27
Visa planlösning

Fint renoverat radhus på Limhamn.

På barnvänliga Annetorp finns detta nyrenoverade friköpta radhus om ca 80 kvm och med en trälagd insynsskyddad terrass om ca 75 kvm.

Friköpt hus på Limhamns Annetorp. Ny fiskbensparkett, underbara nylagda mattor, nytt kök, nytt badrum och släta vita väggar. 80 kvm och tre rum renoverade i perfektion. Därtill en uteplats som bjuder på mycket sol och är både är insynsskyddad och har nylagt trädäck om ca 75 kvm.
Beläget i dessa barnvänliga gator kan barnen leka fritt.

I samfälligheten ingår skötsel av gårdar och gångstråk. Garage, värme, vatten och sophämtning ingår i samfällighetsavgiften. Besök gärna deras hemsida:
https://www.sunnanvag.se/


Med anledning av COVID 19

Jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vill därför fortsätta jobba efter dom regler som förväntas av mig.
Jag kommer att fortsätta göra bostadsaffärer och hålla visningar, men kör just nu enbart bokade visningar med ett begränsat antal personer vid varje visning.
Hoppas att detta respekteras, så att jag även kan leverera fina bostäder inom den närmsta tiden.

Några saker som vi kan hjälpas åt med är följande:
- Tvätta händerna noga med tvål och vatten, eller använd handsprit.
- Ta inte i hand.
- Stanna hemma om du känner minsta, lilla symtom.

Dokument

Porträtt av Mitzi Frändevi
Mitzi Frändevi
Reg Fastighetsmäklare/ägare

T:
M:
Visa planlösning

Interiör

På ett av de bästa lägena i området välkomnar jag in er till detta fint renoverade radhus.
Hela huset har renoverats varsamt och fint och med vackra material. Elen är utbytt och dimbara spots är installerade i hall och vardagsrummet.
Hallen har, precis som vardagsrummet vacker nylagd fiskbensparkett. Plats för avhängning. Här kan man även, om man vill, sätta in garderober.
Badrummet ligger i anslutning till hallen. Badrummet är helkaklat och gjordes om 2017 (kvalitetsdokument finns). Här har vi duschhörna med svängbara dörrar, vask med kommod, toalett.
Gemensam tvättstuga för samfälligheten. Denna ligger i anslutning till huset.

Till höger om hallen ligger vardagsrummet. Här bjuds plats för både soffhörna och matrumsmöblemang. Släta vita väggar och det vackra fiskbensgolvet i fokus. Stora fönsterpartier och utgång till den nylagda terrassen om ca 75 kvm. Terrassen är insynsskyddad och i soligt läge. Här finns det plats för stora fester; grillhörnan och kvällsmiddagen kan avnjutas i ena delen och solstolarna i andra. Här finns möjligheter att forma till egna sommarrum.

Två sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober. Nyinlagd, vacker benvit och mjuk heltäckningsmatta med kort lugg som gör den både lättstädad och hygienisk. Till detta vita släta väggar blir rummen både inbjudande och fräscha - som att bo på hotell varje dag. I ett av sovrummen finns en skjutdörrsgarderob längs ena väggen. Fönster ut mot terrassen.

Köket renoverades 2020 med grå luckor (Voxtorp) från IKEA. Maskinparken även den från IKEA.

Detta är ett boende för den lilla familjen där allt är i ypperligt skick. Blir det du som hälsar dina vänner välkommen in i ditt nya boende här?

Välkomna till Sunnanväg 299!


Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan
Byggår: 1983
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glasfönster isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk
TV: Fiber (ingår i samfällighetsavgiften)
Bredband: Fiber (ingår i samfällighetsavgiften)

Renoveringar

Omdragen el, nytt badrum 2017 (dokument finns), nytt kök, (2020) nya ytskikt (2020), nytt trädäck (2020)

Övriga byggnader

Förrådd utanför entrén samt ytterligare förråd invid garaget.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 4 personer i hushållet.

El: 8 400 kr/år
Energiförbrukning: 2 000 kWh/år
Nätleverantör: Eon
Samfällighet/väg: 26 400 kr/år
Totalt: 34 800 kr/år
Kommentar: I samfälligheten ingår: Värme, vatten, bredband, garage samt tvättstuga
Hushållselen är det enda som betalas utanför samfällighetsavgiften

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Rödbetan 50
Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde: 2 032 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 1 049 000 kr
Taxeringsår: 2018
VA: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt tomt: Tomten är friköpt och 75 kvm stor där man kan göra flera rum.
Förråd finns utanför och ytterligare ett förråd invid garaget.

Närområde

Parkering

Garage samt gratis parkering utanför på gatan.

Övrigt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i till största del grundade på den information som fastighetsmäklaren fått inhämtad av säljaren/uppdragsgivaren. Delar av informationen är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt allt som kan vara av betydelse för köpet av fastigheten.
UNDERSÖKNINGSPLIKT mm: Säljaren/uppdragsgivaren och fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Köparens undersökningsplikt är långtgående. För att fullfölja sin undersökningsplikt kan man anlita en auktoriserad besiktningsman. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av betydelse för köpet som t ex hur budgivningen går till, hur du mäter bostaden, regler kring fast och lös egendom eller vad ingår i flyttstädningen.mm. uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren för mer information.
DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Schablonmässiga uppskattningar förekommer om de verkliga kostnaderna avviker från normalt av någon anledning och/eller man inte kunnat få fram de verkliga kostnaderna.
ÖVRIGA KOSTNADER: Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5% på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnaden för eventuellt uttagande av nya pantbrev som är 2% på pantbrevsbeloppet.
BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt gäller formalavtal, dvs varken köpare eller säljare är bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut ifråga om försäljningen, det är alltid säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. I vissa fall kan avvikelse ske från den öppna budgivningen, på säljarens inrådan, om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.
BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.
ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare AB eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.