Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Nya Bellevue

Snogebäcksgatan 16, Malmö
Såld: 4 500 000:-
Pris: 3 500 000 kr
Boarea: ca 130 m²
Biarea: ca 30 m²
Tomtarea: ca 369 m²
Rum: 3 st
Pris/m²: 26 923 kr
Energiklass: F
Energiprestanda: 175 kWh/m²/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Typ: 1 plan i vinkel
Tillträde: Helt flexiblelt

1-plans atriumhus med friköpt tomt - Nya Bellevue/Hyllie

På lugn villagata på Nya Bellevue, finns nu möjlighet att förvärva ett av de populära atriumhusen. 130 väldisp kvm med integrerat garage. Friköpt tomt

På Snogebäcksgatan 16 ges nu chans att förvärva ett atriumhus med renoveringsbehov och stor potential. Fastigheten erbjuder bland annat friköpt hörntomt, inhägnad trädgård i sydost samt integrerat garage. Området är mycket attraktivt och här bor ni nära Emporia, Malmö Arena, Hylliebadet och Hyllie station, varifrån tågresan till Köpenhamn går på en halvtimme.

Dokument

Porträtt av Mitzi Frändevi
Mitzi Frändevi
Reg Fastighetsmäklare/ägare

T:
M:

Interiör

På Snogebäcksgatan 16 ges nu chans att förvärva ett atriumhus med renoveringsbehov och stor potential. Fastigheten erbjuder bland annat friköpt hörntomt, inhägnad trädgård i sydost samt integrerat garage. Området är mycket attraktivt och här bor ni nära Emporia, Malmö Arena, Hylliebadet och Hyllie station, varifrån tågresan till Köpenhamn går på en halvtimme.

Husnummer 16 är i behov av modernisering och har många möjligheter. Bostaden är fördelad över ett plan och interiört väntar idag stora sociala ytor samt två sovrum. Här kan ni måla om, byta ytskikt samt skapa öppen planlösning och flera sovrum – allt för att uppnå just ert drömhem. Renoveringarna är redan påbörjade – 2017 byttes samtliga fönster ut och året innan ersattes skorstenarna samtidigt som huset fick ny ytterdörr med kamera.

Bilen parkeras i garaget, som är integrerat i huskroppen med direkt ingång till bostaden via en sluss med intilliggande klädkammare. Huvudentrén välkomnar i sin tur via en stenbelagd framsida med lövträd och formklippta buskar. Bakom ytterdörren väntar ett vindfång, som leder vidare in till en hall med kapprum.

Köket är utformat i vinkel och har träfärgade fronter samt traditionell kryddhylla ovanför spisen. Kanske börjar familjens mästerkock redan fantisera om ett nytt kök – vad sägs om trendriktigt grå fronter, gedigna marmorbänkskivor och rostfria vitvaror?

Strax intill köket finns en matplats som förenas med vardagsrummet i ett öppet samband. Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek, vilket ger goda förutsättningar för social samvaro med vänner och familj. Stora fönster skapar en härlig ljusmiljö och golvet är belagt med parkett.

Från köket och vardagsrummet nås den inhägnade trädgården, som är en del av er friköpta hörntomt. Inhägnaden gör att eventuella minstingar kan leka tryggt, samtidigt som ni njuter av sydostsolens värmande strålar. Förslagsvis bygger ni en altan som rymmer både matgrupp och grillstation. Därtill finns flera rabatter, där botanikern kan testa odlingslyckan.

Vidare interiört väntar två sovrum, varav det ena har klädkammare en-suite. Den större familjen kan med enkelhet göra om förrådet, som nås från trädgården, till ett tredje sovrum. Det är dessutom möjligt att dela av vardagsrummet, för att på så sätt skapa ytterligare ett.

Husets badrum och gästtoalett får naturliga ljusinsläpp via fönster. Badrummet är utrustat med wc, duschkabin och handfat – men drömmer ni om ett modernt badrum med massagebadkar är det åter igen bara att ta fram skissblocket. Gästtoaletten är strategiskt placerad invid huvudentrén och vardagsbestyren sköts smidigt i en separat tvättstuga.

Adressen är belägen i ett trivsamt område med promenadavstånd till skola, livs, vårdcentral, gym, Hylliebadet samt flera parker, lekplatser och skatepark. Närmaste busshållplats väntar ca 250 meter från ytterdörren och härifrån tar bussresan till Själlandstorget och Triangeln 10 respektive 20 minuter.

Malmö Arena och shoppingcentret Emporia ligger 2 km bort, vilket gör att ni har närhet till ytterligare vardagsbekvämligheter såväl som förnöjelser. Här finner ni även Hyllie station, varifrån tågresan till Köpenhamn går på en halvtimme – perfekt om ni jobbar utanför Sveriges gränser eller vill åka på helgäventyr. Dessutom har ni ca 4 km till havet och Sibbarps strand, Ribersborgsstranden, kallbadhus samt Limhamns småbåtshamn.


Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan i vinkel
Byggår: 1961
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Siporex
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glasfönster isoler (2017)
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
TV: ComHem (TV-antenn)
Bredband: ADSL Fiber finns i området

Renoveringar

Fönster utbytta 2017
Tack omlagt (år okänt)
Nya skorstenar 2016
Ny ytterdörr 2016

Övriga byggnader

Garage med en förrådsdel ut mot trädgården.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

Uppvärming: 9 000 kr/år
El: 2 500 kr/år
Energiförbrukning: 22 396 kWh/år
Nätleverantör: Eon
VA: 4 000 kr/år
Renhållning: 1 250 kr/år
Totalt: 16 750 kr/år
Kommentar: Driften är beräknad på 1 person (äldre) vilket gör låga driftskostnader. Ny köpare får räkna med något högre kostnader.
Jämför driftskostnaderna i energideklarationen,

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Sandsoppen 10
Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde: 2 617 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 1 497 000 kr
Taxeringsår: 2018
VA: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt tomt: Lättskött insynsskyddad trädgård i sydostläge. Gräsmatta, rabatter samt stenläggning. Utgång till trädgården ges via vardagsrum, kök samt förråd.