Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Tygelsjö

Tvärskeppsgatan 69, Malmö
Såld: 2 730 000:-
Pris: 2 700 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 765 kr/mån inkl vatten, sophämtnng, garage och kabel-TV (uppvärmning tillkommer) obl tillägg om 50:-/mån tillkommer för garaget. OBS. Man kan göra ett kapitaltillskott efter att man blivit medlem, på 87.865:- (engångssumma) till föreningen och då sänker de avgiften med 818:-/mån
Boarea: 82 m²
Rum: 3 st
Våning: 1.00 av 1
Pris/m²: 32 927 kr
Hiss: Nej
Energiklass: F
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Typ: Marklägenhet, 1 plans atrium
Tillträde: 2021-06-15
Visa planlösning

1-plans atrium brf i barnvänligt område

Ett sällsynt tillfälle att förvärva en av de eftertraktade marklägenheterna i Tygelsjö. Tre rum och kök på 82 väldisponerade kvadratmetrar med egen atriumgård i sydost. Trevligt planerad bostad i fint skick som består av vardagsrum, två fina sovrum, stort kök, grovkök med tvätt samt ett fräscht badrum med dusch. Stenlagd atriumgård med delvis skyddad uteplats under tak.
Ett boende som passar alla åldrar i populära Tygelsjö! Här bor man med utmärkta kommunikationer, bra pendlarmöjligheter och välrenommerade förskolor/skolor.

Välkomna till Tvärskeppsgatan 69!


Med anledning av COVID 19

Jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vill därför fortsätta jobba efter dom regler som förväntas av mig.
Jag kommer att fortsätta göra bostadsaffärer och hålla visningar, men kör just nu enbart bokade visningar med ett begränsat antal personer vid varje visning.
Hoppas att detta respekteras, så att jag även kan leverera fina bostäder inom den närmsta tiden.

Några saker som vi kan hjälpas åt med är följande:
- Tvätta händerna noga med tvål och vatten, eller använd handsprit.
- Ta inte i hand.
- Stanna hemma om du känner minsta, lilla symtom.

Dokument

Porträtt av Mitzi Frändevi
Mitzi Frändevi
Reg Fastighetsmäklare/ägare

T:
M:
Visa planlösning

Interiör

Välkomna till Tvärskeppsgatan 69. Här möts vi av en insysnsskyddad innergård med stora solchanser då det ligger i sydostläge. Separat förråd på tomten.

Hallen har parkett (samtliga parkettgolv är från 2013) och vitmålade väggar. Bra avhängningsmöjligheter i ett kapprum och intill en större klädkammare inredd med hyllor och kapphängare. Samtliga innerdörrar är utbytta mot vita 2013.

Köket är fräscht med vita luckor och diskbänk i rostfritt och avställningsytor i ek. Vit rektangulär kakel ovan bänkskivorna.
Arbetsköket har bra ytor och i taket finns takkupol som ger ett mycket behagligt ljusinsläpp. Överskåpen är försedda med eldrivna höj- och nedsänkbara hyllor. Diskmaskin och kyl/Frys är integrerade med de vita luckorna (2014) . Spis med häll och ugn från Bosch.
Matplatsen, som har fönster mot terrassen ligger separat från köket. Mellan matplats och kök finns skjutdörrar.

Sidan om köket ligger grovköket med vattenberedaren. Här finns en tvättmaskin av märket Bosch (som endast är 1 år gammal), och en grovvask med lådor/backar. Ovan tvättställ finns skåp och det finns även ett städskåp. Ytterligare ett vägghängt skåp finns. Här är plastmatta på golvet. Även i grovköket finns takkupol för skönt ljusinsläpp.

Badrum
Badrummet är kaklat med ljust grått kakel och klinker. Stor duschkabin längs ena kortsidan, toalett och handfat. I taket finns även här en takkupol för skönt ljusinsläpp.
(not: ett inbyggt badkar är borttaget när duschkabinen sattes in och bakom den är det ej kaklat).

Sovrum 1
Sovrum med utgång till terrass/uteplatsen har plats till både stor dubbelsäng och mindre möblering. Längs hela ena väggen finns garderober (2 dubbelgarderober och 1 enkelgarderob). Parkett och vita väggar.

Vardagsrummet
Detta rum flödar av ljus då hela långsidan har fönsterpartier ut mot terrassen. Parkettgolv och vita väggar. Bakom vardagsrummet finns det andra sovrummet.

Sovrum 2
Detta rum har också stora fönster ut mot innergården. Parkett och vitmålade väggar. Här finns en större dubbelgarderob med extra djup.

Terrassen är stenlagd med en del med tak som skydd och här ligger trätrall (vilket sträcker sig bort mot entrédörren). En mysig oas att få koppla av i.
Förrådet ligger separat på tomten.

Ett alltigenom trevligt hus med smarta kvadratmetrar. Här kan man inget annat än att trivas.


Byggnad

Byggnadstyp: Marklägenhet, 1 plans atrium
Byggår: 1976
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Direktverkande el
Ventilation: Mekanisk frånluft
TV: Kabel-TV ingår med grundutbudet
Bredband: Fiber kan väljas till mot en kostnad om 120:-/mån

Förening

Namn: Riksbyggens BRF Malmöhus nr 28
Antal Lägenheter: 91
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtten för fastigheterna kv Tunan 26-32 i Malmö Kommun.

Byggnaderna är uppförd 1976 och lägenhetsfördelningen är 18 st 2 rok, 50 st 3 rok, 23 st 4 rok.

Total bostadsarea: 7536 kvm.Gemensamma tvättstugor och festlokal i servicehuset, centralt belägen i området.Vi råder den slutgilta köparen att ta kontakt med respresentant för styrelsen för vidare information.
Parkering/garage: Till varje bostad ingår det garageplats.
Gratis parkering på anvisade platser i området.
Bredband/TV: I avgiften ingår TV-utbud med 21 kanaler. Fler kanaler mot tillägg.
Frivillig anslutning till bredband via fiber 1000 Mb/s, kostar 120:-/mån.
Andel i förening: 1,07642%
Andel av årsavgift: 1,15723%

Övriga byggnader

Separat förråd

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

Uppvärming: 1 250 kr/mån
El: 415 kr/mån
Nätleverantör: Eon
Totalt: 1 665 kr/mån

Närområde

Allmänt

Gemytlig tätort belägen på Söderslätt i Malmö kommun. Här bor man företrädesvis i radhus eller villa men bostadsrätter förekommer även det. En lugn och trygg förort till Malmö omgiven av det vackra skånska landskapet gör att barnfamiljen gärna flyttar hit. Tillgången till grönområden är ytterligare en positiv egenskap, inte minst för barnen som kan vara ute och leka. I närheten ligger Tygelsjö skola med tillhörande idrottshus samt många bra dagis. Således blir barnens väg till skolan aldrig lång! För den som gillar att vara ute och motionera eller bara njuta av naturen erbjuds det utmärkta promenadmiljöer. Tennisbanor och en idrottsplats är även det i närheten. För de lite längre promenaderna finns en skåneslätt alldeles utanför samhället. Förbindelserna är just en av alla fördelar. Med bil går det snabbt till den yttre ringvägen som bland annat tar dig över Öresundsbron och vidare mot Köpenhamn. Från den yttre ringvägen når man med enkelhet Malmös olika stadsdelar. Har man inte tillgång till bil så finns det väldigt bra bussförbindelser att tillgå. Närservice så som mindre livsmedelsbutik, pizzeria och bageri finns inom promenadavstånd. Svågertorp med dess rikliga utbud av butiker är bara några minuters bilfärd bort. Under de varmare årstiderna kanske det passar bättre med en cykeltur då det enbart tar 10 minuter. Här finns flertalet byggvaruhus, detaljhandel varuhus, elektronikbutiker och en hel del andra bra butiker att besöka. Som ägare av ett husdjur så kan det kännas tryggt att ha nära till veterinären. Här finns en bra veterinär som är en smådjursklinik och ligger beläget i samhället. Här tar man emot hundar, katter, fåglar och mindre däggdjur.

Övrigt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt paragraf 20 i Köplagen. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad. Köparen är medveten om att boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas härmed att kontrollera bostadens area innan köpet.
DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.
ÖVRIGA KOSTNADER: Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5% av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.
BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.